Friday 15 November 2013

4G

En ja, op 14 november was de regio Utrecht aan de beurt bij T-Mobile.



- Posted using BlogPress on the fly

Tuesday 12 November 2013

Voetbaltraining

Op bezoek bij de TU/e kun je zomaar in een training van Tech United belanden.

YouTube Video

- Posted using BlogPress from my iPhone

Saturday 9 November 2013

OV-fiets op alternatieve locatie

Utrecht zoekt mogelijk om aan de weg te timmeren als fietsstad. Een nieuwtje is de mogelijkheid om een ov-fiets te scoren op een andere plek dan een station. De werknemers van Rijnsweerd (en de bewoners) kunnen bij ASR op de hoek van de Archimedeslaan en de Pythagoraslaan sinds kort uit een onbemande stalling een ov-fiets lenen. Het werkt simpel, maar doeltreffend. Het is een transparante stalling, dus je kunt van buiten zien of er fietsen op voorraad zijn. Er staan er maximaal 16. Je kunt 24/7 terecht.



Een paslezer stelt je in staat met je OV-fietspas, OV-chipkaart (als het chipnummer bij OV-fiets is geregistreerd) of Utrecht Bereikbaarpas de stalling in te gaan.
Als je binnen bent dan kun je een fietssleutel uit het kluisje halen. Ook dat gaat simpel met je pas: aanbieden bij de lezer stuurt een rolluikje omhoog. Jouw fietssleutel trek je uit een oplichtend dock.






Terugbrengen gaat op dezelfde manier. De automaat vraagt of je de fiets in goede staat of met schade terugbrengt. De sleutelhanger kun je in iedere lege positie steken. Een soortgelijk uitgiftepunt is in voorbereiding voor het centrum van De Uithof.

- Posted using BlogPress on the fly